Dnes je: Utorok - 7. September 2010 meniny má operenec Tango
... všetko okolo papagájov ...

Menu
Kto je prítomný ?
FÓRUM
Užívateľ:
Heslo:
Uložiť heslo:
[- Registrovať -]
FLASHCHAT

0 users in 2 rooms.

Najnovšie témy

icon03.gif redšie perie na brušku
icon01.gif Amazonan a Mníšek šedý
icon01.gif uletel žako
icon01.gif uletel žakoDobrý deň všetkým touto cestou vás chcem poprosiť o pomoc 29.8.2010 v
icon01.gif papúch senegalsky
icon01.gif kanarik
icon01.gif Jak se zachovat
icon01.gif Vtači strom v byte nad volierou
icon01.gif Od dnes máme korelku :-)
icon01.gif Vykrurovanie volier

Štatistika

Počet prístupov
celkom :
tento mesiac :
z toho včera :
z toho dnes :
práve si nás prezerá :

...
On-line forum PARROTCLUBu

Max.

Prehľad

Registrovať

Hľadať

Pomoc

Prihlásenie

On-line forum PARROTCLUBu / Diskuzie ohľadom papagájov / Zdravie a choroby / nováčik v chove žaka / čo s rozelkou?
V tejto téme sa nachádza 3 príspevkov.
ala
icon01.gif nováčik v chove žaka/ čo s rozelkou??? - 27.01.2010, 10:53:31
Užívateľka

Ahoj coala a všetci paroťáci,

chcem sa stručne predstaviť. Som tu nováčik- od včera
Chovám doma rozelu pestrú (nesmejte sa, volá sa Frodo) a za dva-tri týždne budeme mať doma nový prírastok- samčeka žakina. Práve mu chystáme miesto a klietku. Počula som aj čítala, že by nemali byť v domácnosti africký papagáj spolu s austrálskym, varj aby ten austrálsky nepreniesol nejakú chorobu na žaka, keďže tento je na tieto ochorenia veľmi háklivý. Ak niekto o tom vie viac, tak dajte vedieť. Inak rozelku budeme musieť dať k mojej mamine, lebo predať alebo dať ju nechceme.
Ak táto téma tu už bola, prosím informujte ma, ale ja som ju vo fóre nenašla. Asi preto, že sa tu ešte neviem dobre pohybovať.
Ala.
príspevkov - 16

Jirka Amazonia
icon01.gif nováčik v chove žaka/ čo s rozelkou??? - 27.01.2010, 11:01:19

Jednoduché, nech rozelku otestovat na PBFD a chlamydiózu, stejně tak žaka. Při negativních testech není co řešit.
príspevkov - 3460

ala
icon01.gif nováčik v chove žaka/ čo s rozelkou??? - 27.01.2010, 11:13:08
Užívateľka

ďakujem za radu. Dám otestovať len rozelu, lebo so žakom dostaneme aj testy na PBFD, chlamídie, atď.
príspevkov - 16

Zmeniť fórum
Prejsť do okruhu:
-- pForum 1.30 / © Thomas Ehrhardt, 2000-2006 --

Vyhľadávač
Rýchle vyhľadávanie:

... citáty, vtipy ...
Americky turista pride do Tel Avivu a zbada vyklad s hodinkami.Vojde dnu a poziada predavaca aby mu dake ukazal.Ten vsak tvrdi ze ziadne nepredava ale ze robi obriezky.A preco mate teda vo vyklade hodinky?-rozculuje sa turista.No a co som si tam mal dat?
Náhodný obrázok
Zaber na Olympusa, pri lietani. Sanzil sa chudak, ale aj tak vrazil do knih. Clovek moze byt rad, ze nema 500, alebo viac gramov. To by fuckuppoval cely haus aj zo zakladmi. Lieta ako bendbitonovy kosik bez ciela.
Komentáre: 0
© Coala, 2002 - 2010
top CSS Design by Müller WebSolution