Dnes je: Utorok - 7. September 2010 meniny má operenec Tango
... všetko okolo papagájov ...

Menu
Kto je prítomný ?
FÓRUM
Užívateľ:
Heslo:
Uložiť heslo:
[- Registrovať -]
FLASHCHAT

0 users in 2 rooms.

Najnovšie témy

icon03.gif redšie perie na brušku
icon01.gif Amazonan a Mníšek šedý
icon01.gif uletel žako
icon01.gif uletel žakoDobrý deň všetkým touto cestou vás chcem poprosiť o pomoc 29.8.2010 v
icon01.gif papúch senegalsky
icon01.gif kanarik
icon01.gif Jak se zachovat
icon01.gif Vtači strom v byte nad volierou
icon01.gif Od dnes máme korelku :-)
icon01.gif Vykrurovanie volier

Štatistika

Počet prístupov
celkom :
tento mesiac :
z toho včera :
z toho dnes :
práve si nás prezerá :

...
On-line forum PARROTCLUBu

Max.

Prehľad

Registrovať

Hľadať

Pomoc

Prihlásenie

On-line forum PARROTCLUBu / MALÉ PAPAGÁJE / Ostatná austrália / Otaska
V tejto téme sa nachádza 10 príspevkov.
Kubko
icon12.gif Otaska - 28.01.2010, 20:32:50
Užívateľ

CHcel by som vedet ak je to možne aka stara može byt samica Papagaja Nadherneho kupil som ju minuly rok a povedali mi ze je mlada a vobec mi nechce hniezdit ak sa da tak mi to napiste ale len ti čo to vedia???Mam ju v albume poslednu fotku ak mate čas tak sa kuknite

ži a nechaj žit!!!
príspevkov - 81

diamond
icon01.gif Otaska - 28.01.2010, 21:40:15
Užívateľ

nema kruzok s uvedenym rokom?
never eat yellow snow
príspevkov - 1039

milan101
icon01.gif Otaska - 29.01.2010, 15:26:49
Užívateľ

Samice nádherný dospievajú približne v 12 mesiaci, v tej dobe je ochotná sa páriť, samci dospievajú v druhom až treťom roku. Pokiaľ ich máte vo vonkajšej voliére tak najskor až na jar.
príspevkov - 3

Kubko
icon01.gif Otaska - 29.01.2010, 16:29:43
Užívateľ

Nie kružok nema.

milan101
Ano mavam ich vo vonkajšej voliere ale teras cez zimu su v garaži.Ale hniezdit by som ju nechal az na jar len ani dobudky nechodi len či som ju nekupil ako problemovu

ži a nechaj žit!!!
príspevkov - 81

milan101
icon01.gif Otaska - 29.01.2010, 17:25:28
Užívateľ

Pokial sa nebijú, dajte im na jar búdku a uvidíte. Do budky vam nebude ešte chodiť, až na jar, keď sa oteplí.
príspevkov - 3

mortn.
icon01.gif Otaska - 29.01.2010, 19:14:43
Užívateľ

kým si papagáj zvykne na prostredie do ktoreho bol privezený na nove zvuky noveho chovatela potravu a tak trvá to mesiace, a hniezdit ti nezacne skôr ako si bude istá ze je u teba v bespecí a ze sa jej ani mladatam nic nestane navise naozaj aj dlzka dna, teplota, vlhkost, a poskytnuta strava ovplivnuju výrazne hniezdiaci pud. Cize dospela byt môze a predtým problemova nemusela byt ale u teba kym jej neposkytnes vsetko co potrebuje problemi roblemy robit môze. A k jej veku pozri na duhovku ak ma biely okraj je starsia mlade maju cele oko cierne, stav operenia a supiny na nohách ty ties pomôzu urcit vek.
príspevkov - 34

Kubko
icon01.gif Otaska - 29.01.2010, 20:07:22
Užívateľ

mortn.
Dik za redu zajtra to pozrem.

ži a nechaj žit!!!
príspevkov - 81

Kubko
icon01.gif Otaska - 21.03.2010, 17:32:48
Užívateľ

Prišiel čas a ja som im dal budku samica mi do nej chodi a škrabe pripravuje si hniezdo to je teda dobre ale mam problem samica a samec sa biju idu proti sebe zobakmy len či nebudu potom vajička prazdne keď sa biju a on ju nespari čo mam robiť za rady dakujem

ži a nechaj žit!!!
príspevkov - 81

faja
icon03.gif Otaska - 21.03.2010, 19:40:07
Užívateľka

Ak sa doteraz zniesli spolu v jednej voliere, tak by to nemal byt problem.
príspevkov - 83

Kubko
icon01.gif Otaska - 18.04.2010, 17:03:40
Užívateľ

Samička mi zniesla prve vajičko kolko ich asi tak znesie?a aku dobu nanich musi sedeť niekde som čital 21 dni je to tak?

ži a nechaj žit!!!
príspevkov - 81

Zmeniť fórum
Prejsť do okruhu:
-- pForum 1.30 / © Thomas Ehrhardt, 2000-2006 --

Vyhľadávač
Rýchle vyhľadávanie:

... citáty, vtipy ...
Muž leží na smrteľnej posteli. Zavolá si svojich troch synov, každému dá luk a šíp a kam dostrelia, tam si majú ísť hľadať nevesty, pretože by ešte pred smrťou rád videl svojich potomkov pod papučou. Prvý z nich dostrelí do obrovského paláca a za ženu si zoberie prekrásnu spanilú princeznú. Druhý dostrelí na statok a za ženu si zoberie sedliačku.(Medzi nami, taká kyprá vidiečanka akurát do ruky tiež nie je na zahodenie...)Tretí, Ivan, dostrelí do močiara. Chodí po močiari, chodí, blúdi tam dňom i nocou, až natrafí na hnusnú, bradavičnatú, chlpatú žabu. Tá k nemu prevraví:"Ivanko, ak ma pobozkáš, stane sa zo mňa krásna a bohatá princezná..." Ivan dôjde k záveru, že nakoniec nemá čo stratiť, zavrie oči, zadrží dych a dá žabe pusu. A nič... Žaba opäť prerečie:"Ale Ivanko, to musíš vášnivejšie, inak to nefunguje..." Ivana trošku naduje, ale prekoná odpor a žabu znova pobozká - vášnivejšie. Žaba sa zachichoce a vraví:
"Ivan, Ivan, ty si debil, ja som teplý žabiak Emil..."
Náhodný obrázok
keby neprsalo,isiel by som sa von hrat
Komentáre: 0
© Coala, 2002 - 2010
top CSS Design by Müller WebSolution