Dnes je: Utorok - 7. September 2010 meniny má operenec Tango
... všetko okolo papagájov ...

Menu
Kto je prítomný ?
FÓRUM
Užívateľ:
Heslo:
Uložiť heslo:
[- Registrovať -]
FLASHCHAT

0 users in 2 rooms.

Najnovšie témy

icon03.gif redšie perie na brušku
icon01.gif Amazonan a Mníšek šedý
icon01.gif uletel žako
icon01.gif uletel žakoDobrý deň všetkým touto cestou vás chcem poprosiť o pomoc 29.8.2010 v
icon01.gif papúch senegalsky
icon01.gif kanarik
icon01.gif Jak se zachovat
icon01.gif Vtači strom v byte nad volierou
icon01.gif Od dnes máme korelku :-)
icon01.gif Vykrurovanie volier

Štatistika

Počet prístupov
celkom :
tento mesiac :
z toho včera :
z toho dnes :
práve si nás prezerá :

...
On-line forum PARROTCLUBu

Max.

Prehľad

Registrovať

Hľadať

Pomoc

Prihlásenie

On-line forum PARROTCLUBu / Diskuzie ohľadom papagájov / Príslušenstvo / Potravinárska farba
V tejto téme sa nachádza 9 príspevkov.
Snehulka
icon12.gif Potravinárska farba - 01.03.2010, 22:01:58
Užívateľka

Ahojte, chystám sa korelám vyrobiť poličku na stenu s bidlami a chcela by som ju trochu farebne pomaľovať. Určite tu viacerí vyrábate hračky. Chcela by som vedieť kde by som mohla kúpiť potravinársku farbu.

Vopred ďakujem.
Snehulka
príspevkov - 296

anina
icon01.gif Potravinárska farba - 01.03.2010, 22:31:17
Užívateľka

to myslíš farbu, ktorá má atest na styk s potravinami, pitnou vodou a pod., alebo potravinárske farbivo?
príspevkov - 43

Snehulka
icon01.gif Potravinárska farba - 01.03.2010, 23:45:28
Užívateľka

Ktorou sa farbia hračky pre papagáje? Ja mám vlastne smrekovú dosku, na ktorú chcem niečo namaľovať.
príspevkov - 296

anina
icon01.gif Potravinárska farba - 03.03.2010, 15:00:10
Užívateľka

ak to dobre chápem, ide o to, aby to nebolo natreté nejakým chemickým sajrajtom, keby si papagáj zobol, čo on si zobne určite, tak aby z toho nepošiel. Akou farbou sa farbia hračky pre papagáje netuším, ja našej korele na hranie nechávam drevo prírodné, nefarbím ničím. Tú dosku by som natrela nejakou interiérovou vodou riediteľnou farbou na drevo a zalakovať to lakom čo má atest na styk s potravinami /Laksil, Axapur, Balakryl Sportakryl Special a pod./, v predajni farby-laky by ti mali vedieť poradiť, za predpokladu že natrafíš na znalý a ochotný personál.
príspevkov - 43

Snehulka
icon01.gif Potravinárska farba - 03.03.2010, 20:49:47
Užívateľka

anina napísal(a):
[i]ak to dobre chápem, ide o to, aby to nebolo natreté nejakým chemickým sajrajtom, keby si papagáj zobol, čo on si zobne určite, tak aby z toho nepošiel.

Presne, aby to bolo pre nich úplne neškodné. Ďakujem za rady.
príspevkov - 296

petrik1
icon01.gif Potravinárska farba - 04.03.2010, 12:23:01
Užívateľ

Ja som si kúpil potravinársku farbu do pečiva. Predávajú to v drogérii. Osobne to chcem použiť na nafarbenie drevených "hračiek", lebo predsa len papúšikovia sú radšej, keď všetko hýri pestrými farbami
príspevkov - 33

anina
icon01.gif Potravinárska farba - 05.03.2010, 15:39:47
Užívateľka

tie potravinárske farby čo predávajú v drogérii vo väčšine prípadov obsahujú soľ, pozor na to!!!, pred kúpou odporúčam prečítať si zloženie, lebo keď nimi niečo zafarbíte a dáte tej farby viac keď chcete dosiahnuť sýtu farbu, má to hroznú chuť ak chcete použiť na farbenie potravinárske farbivo, radšej odporúčam použiť práškové potravinárske farby zn. Kovandovi, bežne sa dajú kúpiť v hypermarketoch, tie soľ neobsahujú, majú výdatnú farbiacu schopnosť aj krásne pestré farby, samozrejme v základných farebných odtieňoch, z nich sa potom dajú miešať iné farby podľa potreby /fialová, čierna a pod./.
príspevkov - 43

petrik1
icon01.gif Potravinárska farba - 06.03.2010, 12:03:10
Užívateľ

Pozerám, že moja farba obsahuje len cukor a farbivo, žiadna soľ. Vyrába Detecha (ČR)
príspevkov - 33

anina
icon01.gif Potravinárska farba - 08.03.2010, 10:11:10
Užívateľka

tak tá je OK u nás v drogérii majú len tie hnusoby so soľou
príspevkov - 43

Zmeniť fórum
Prejsť do okruhu:
-- pForum 1.30 / © Thomas Ehrhardt, 2000-2006 --

Vyhľadávač
Rýchle vyhľadávanie:

... citáty, vtipy ...
- Čo si dá blondínka za uši aby bola príťažlivejšia?
- Členky.
Náhodný obrázok
aligátorská farma St. Augustine
Komentáre: 0
© Coala, 2002 - 2010
top CSS Design by Müller WebSolution